Home

Mijn naam is Willem Klumper, gezondheidszorg psycholoog en Psy-Visie is de naam van mijn praktijk. Psy-Visie is een praktijk voor psychologische hulp in het kader van de Basis Geestelijke Gezondheidszorg (BGGZ). Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). De praktijk in 2022 met goed resultaat gevisiteerd door het NIP en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen.

U vindt de praktijk in Leiden aan de Schipholweg 103. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Het kan zijn dat u toevallig op deze site terecht bent gekomen, maar het kan ook zijn dat u echt op zoek bent naar iemand om mee te praten en heeft u behoefte aan psychologische hulp. Misschien dat u zich ergens zorgen over maakt of zit u iets vreselijk dwars. Misschien heeft u het gevoel dat u bent vastgelopen of dat het leven een stuk van haar glans heeft verloren. Wat er ook bij u speelt, in mijn praktijk vindt u de hulp waar u naar op zoek bent.

Psychologiepraktijk Psy-Visie biedt eerstelijns psychologische behandeling, diagnostiek en coaching aan volwassenen en adolescenten vanaf 18 jaar. U kunt zich rechtstreeks aanmelden of op verwijzing van de huisarts een afspraak maken.

Op dit moment is er een wachtlijst van ongeveer 2 weken.

Wanneer u graag meer informatie wilt over uw wat u dwars zit of wanneer u een intake gesprek wilt inplannen bij Psy-Visie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen door:

  • te e-mailen naar info@psy-visie.nl
  • te bellen naar 06 – 10061765
    (als ik met een cliënt in gesprek ben, wordt de telefoon niet opgenomen. Laat dan een bericht achter op de voicemail).

Deze site maakt gebruik van sessie cookies.

De praktijk heeft voor 2023 met alle zorgverzekeraars een contract. Alleen als u verzekerd bent bij CZ, OHRA of Nationale Nederlanden, dan geldt er een omzetplafond dat de praktijk is opgelegd. Zodra dit plafond is bereikt (waarschijnlijk medio juni 2023) dan heeft u toestemming nodig om behandeling bij Psy-Visie te kunnen beginnen. Bel 013-5949110 (klantenservice CZ).

Voor 2023 is er weer een contract zonder beperkingen voor alle andere zorgverzekeraars.

Willem Klumper Psy-Visie
Willem Klumper
Certificaat NIP na visitatie