Contact en route

Willem Klumper

info@psy-visie.nl
06 – 10061765


Routebeschrijving

DE PRAKTIJK
Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Psy-Visie ingang Schipholweg Leiden

Vanaf 1 november 2017 is de praktijk gevestigd aan de Schipholweg 103. Het gebouw heet “Crown Business Center Key-Point” en is een locatie waar meerdere bedrijven zijn gevestigd. De praktijk staat hier bekend onder de eigen naam: “Psy-Visie”. Het is een prachtige locatie met meerdere faciliteiten. Zo is er een comfortabele wachtruimte  en een restaurant. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie met de mededeling dat u komt voor “Psy-Visie”. De receptioniste neemt dan contact met mij op om te zeggen dat er iemand in de wachtruimte zit. Ik kom u dan zo snel mogelijk halen. De praktijk is gevestigd op de vijfde verdieping.

Belangrijk voordeel van de nieuwe locatie is dat de bereikbaarheid aanzienlijk is verbeterd. Het Centraal Station van Leiden is op ongeveer 300 meter loopafstand van de praktijk. Dus goed te bereiken vanuit Den Haag en Amsterdam. Ook alle bussen van het streekvervoer komen ergens op hun route wel langs het Centraal Station, dus vanuit Katwijk, Noordwijk en de Bollenstreek is het niet ingewikkeld om met het openbaar vervoer naar de praktijk te komen.

U kunt ook met de auto komen. U kunt dan gebruik maken van het parkeerdek en de auto neerzetten op de plekken die niet verhuurd zijn aan andere huurders of op plekken die gereserveerd zijn voor bezoekers. De toegang tot het parkeerdek is gelegen aan de Parmentierweg ter hoogte van nummer 185, de achterkant van de ingang van het pand. Let wel: nummer 185 is een huisadres, maar van daar aangekomen staat u recht tegenover het parkeerdek. Als u dit adres in uw navigatiesysteem in toetst dan moet het goed komen!  U komt dan bij een slagboom, waar een communicatiekastje naast hangt. Zoek nu met de pijltjestoetsen naar “CBC receptie” en druk op het belletje. U krijgt dan contact met de receptioniste. Als u dan aangeeft dat u voor “Psy-Visie” komt (Willem Klumper zullen ze waarschijnlijk niet onmiddellijk kennen) dan maakt ze de slagboom voor u open en kunt u parkeren op een plek die bedoeld is voor bezoekers of die niet verhuurd is aan andere bedrijven. Het verzoek is om de auto niet neer te zetten op een plek van een ander bedrijf, omdat u dan het risico loopt op een wielklem met alle vervelende consequenties van dien (kosten € 250,-). Vervolgens kunt u door de achteringang het gebouw binnen komen en zich melden bij de receptie.

Hoe komt u bij de praktijk met het Openbaar Vervoer:
  • reis naar Leiden Centraal Station
  • verlaat het station aan de kant van de stad (met het station in de rug) en gaat u linksaf
  • na de fietsenstalling steekt u over en loopt gewoon rechtdoor. U bent al op de Schipholweg
  • als na ca 300 meter de weg naar rechts afbuigt, bent u aangekomen bij nummer 103
  • meldt u zich bij de receptie en ik kom u zo snel mogelijk ophalen
Hoe komt u bij de praktijk met de auto:
  • toets in uw navigatiesysteem in: Parmentierweg 185, Leiden (let op: dit is een particuliere woning, bel hier niet aan!)
  • u komt aan bij het parkeerdek aan de achterkant van de Schiphol weg en wel bij de slagboom
  • scroll met de pijltjes toetsen naar “Receptie Crown Business Center” en geef aan dat u komt voor “Psy-Visie”
  • parkeer uw auto op een plek die is bestemd voor bezoekers of die nog niet is verhuurd aan een bedrijf. Als er geen plek is, dan zal u de auto ergens in de wijk moeten zetten en een parkeerticket kopen.
  • loop via de achteringang het gebouw binnen en meldt u bij de receptioniste. Ik kom u dan zo snel mogelijk ophalen.